Antrenorul CSU Craiova, Corneliu Papură, a declarat că echipa lui a făcut greşeli copilăreşti în meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 1-4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut greşeli copilăreşti, ca la juniori, nu poţi la nivelul acesta să faci asemnea greşeli şi să nu fii taxat. Asta ne-a costat. Le-am dat mingea în situaţii în care i-am favorizat să înscrie. Îmi făcusem cu totul alt plan, voiam să ştiu dacă Mihăilă poate sau nu. Mi s-a comunicat că poate, dar lucrurile s-au schimbat. Avea o durere şi aşteptatm să vedem dacă poate. Înaintea partidei mi s-a spus că da, dar cu zece minute înainte de a începe jocul mi s-a comunicat că nu poate. (n.r. - despre păstrarea în poartă a lui Pigliacelli) Vom vedea ce va fi săptămâna viitoare, la portari se vede orice greşeală. La primul gol, cu siguranţă putea să aleagă altă soluţie. La 2-1 am avut situaţii care în mod normal trebuie să fie gol. Am dat bară în bară, iar la Koljici am avut o situaţie foarte bună de a marca, iar apoi ne-au prins foarte uşor pe contraatac. Dacă era presiunea publicului, mai ziceam, dar nu este normal să greşim aşa uşor la acest nivel. Dacă adversarul îţi este superior, ok, îi strângi mâna şi începrci apoi să creşti şi tu nivelul. Dar să greşeşti aşa uşor, lucrurile astea se taxează, mai ales în faţa unei echipe cu jucători foarte buni. Niţu, vorbisem că va juca destul de puţin. Trebuie să trecem peste şi să câştigăm ambele meciuri pe care le vom juca pe teren propriu. E un dezavantaj să joci fără spectatori, noi avem şi mulţi şi mai frumoşi. Fără spectatori, ai senzaţia unui meci amical", a declarat Papură, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 5 pe locul 2, la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, luni, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în această etapă. Partida s-a disputat fără spectatori, ca măsură de protecţie împotriva extinderii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus.

Au marcat: Oaidă '23 şi '57, Fl. Tănase '79, Man '84 / Bărbuţ '45.

În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 29 de puncte, FCSB - 26 de puncte, CSU Craiova - 26 de puncte, Astra Giurgiu - 24 de puncte, FC Botoşani - 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 22 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.