Papa Francisc i-a trimis familiei lui Diego Maradona un rozariu binecuvântat, prin intermediul ambasadorului Argentinei la Roma, Roberto Carles, relatează infobae.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambasadorul, prezent dimineaţa la o ceremonie privată, a înmânat rozariul familiei starului argentinian, dar le-a şi transmis fiicelor fostului fotbalist cuvinte de consolare din partea Suveranului Pontif.

Papa Francisc s-a rugat pentru Maradona în ultima perioadă, când fostul fotbalist a avut probleme de sănătate şi a fost operat, dar şi miercuri seară, după aflarea veştii decesului, potrivit vaticannews.va.

Papa Francisc şi Diego Maradona s-au întâlnit de mai multe ori. O întâlnire memorabilă a fost cea din 4 septembrie 2014, de la Casa Santa Marta, înaintea unui meci caritabil, când Maradona i-a oferit papei un tricou cu numărul 10 şi cu numele Francesco pe spate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.