Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat că echipa lui putea să închidă mai repede meciul cu Chindia Târgovişte din sferturile de finală ale Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut multe ocazii de a înscrie, cred că puteam închide meciul mai devreme, dar e ok. Am marcat primii, dar trebuie să fim mai letali în faţa porţii. (n.r. - despre un posibil penalti în favoarea echipei lui) Sper că sunt greşeli umane, toţi facem greşeli, dar dacă primeşti un penalti şi deschizi scorul, apoi e mai uşor, pentru că adversarul trebuie să atace şi lasă spaţii. În acest moment, avem probleme în finalizarea acţiunilor, ştim asta, poate atacanţii au nevoie de mai multă încredere. Ne creăm cu uşurinţă ocazii în faţa porţii, dar trebuie să le finalizăm mai bine. Nu ne gândim încă la câştigarea trofeului. Vreau să-i spun <la mulţi ani> lui mister Săndoi (n.r. - care a împlinit, luni, 55 de ani), i-am făcut un cadou bun sâmbătă, dar azi a fost rândul nostru", a declarat Ouzoundis, la microfonul televiziunilor care au transmis Liga I.

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a declarat că a menajat mai mulţi jucători pentru meciul cu Sepsi din campionat, dar acest lucru nu înseamnă că echipa lui nu şi-a dorit victoria.

"Cadoul pentu mine a fost victoria de acum trei zile. Îmi doream şi astăzi un rezultat pozitiv, din păcate nu a fost să fie. Am avut o bară, la 0-0, după aceea le-am făcut noi cadou acel gol. La Liga I este inadmisibil să faci o asemenea preluare în careu (n.r. - referitor la Dumitraşcu), când eşti sub presiune. Ne-am văzut conduşi cu 1-0 şi ne-am pierdut. Am încercat să menajăm o serie de jucători. În rest, nu au fost ocazii clare, poate în a doua repriză. Craiova a gestionat bine scorul, având avantaj pe tabelă, a avut o posesie foarte bună, jucători de mare calitate pentru campionatul nostru. Am făcut toate schimbările ofensive cu ceea ce aveam pe bancă. Câţiva jucători i-am lăsat la Târgovişte, pentru că în şase zile avem trei jocuri, două jocuri cu Craiova, campionat-cupă, apoi la Sepsi, una dintre cele mai bune echipe ale campioantului. Era normal să ne gândim şi la etapa de vineri. Asta nu înseamnă că nu ne-am dorit victoria, astăzi. Am mizat pe dăruirea, sacrificiul unor jucători care au jucat mai puţin până acum. Din păcate, realizările nu au fost multe la număr", a declarat Săndoi. 

CS Universitatea Craiova a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, calificându-se în semifinalele Cupei României.

A marcat Cîmpanu '25.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în campionat, sâmbătă, tot la Buzău, unde Chindia joacă pe teren propriu, scorul fiind 1-0 în favoarea târgoviştenilor.

Miercuri, se dispută jocurile Universitatea Cluj (Liga 2) - Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2), de la ora 17.30, şi Petrolul Ploieşti (Liga 2) - Astra Giurgiu, de la 20.30, iar joi, Dunărea Călăraşi (Liga 2) - Dinamo Bucureşti, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.