Clubul Oţelul Galaţi a anunţat că a anulat un meci amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, din cauza restricţiilor impuse echipelor din Rusia în competiţiile internaţionale, la recomandarea forurilor competente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul era programat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

“Clubul nostru nu a fost în niciun fel ameninţat de Federaţia Română de Fotbal, dimpotrivă, oficialii FRF au răspuns prompt solicitărilor noastre de a cere un punct de vedere referitor la oportunitatea de a disputa un joc amical în compania unei formaţii din Rusia şi, la recomandarea acestora, clubul a decis anularea acestui meci pentru a nu risca nicio sancţiune ulterioară din partea UEFA sau FIFA, sancţiuni, fie de natură sportivă sau financiară, ce ar fi periclitat obiectivul propus pentru acest sezon”, a precizat Oţelul.

Gruparea a precizat că nu existaa vreun contract semnat cuu Enisei, astfel că solicitările pentru eventuale despăgubiri nu au nicio bază legală.

“Considerăm că SC Oţelul Galaţi a acţionat în interesul exclusiv al clubului nostru, pentru a nu pune în pericol sub nicio formă obiectivul din această stagiune de campionat. Programul echipei nu va avea de suferit, iar staff-ul tehnic va depune în continuare toate eforturile, astfel încât procesul de pregătire să îşi urmeze parcursul normal”, a adăugat clubul gălăţean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.