Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice din 2024 (COJO) a anunţat că orice persoană poate participa la maratonul olimpic care va avea loc la Paris, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru prima dată în istoria Jocurilor, ediţia 2024 de la Paris va deschide experienţa olimpică marelui public, oferind fiecăruia posibilitatea de a participa la o mare probă cum este maratonul, pe acelaşi traseu şi în aceleaşi condiţii ca atleţii olimpici. Mai multe curse vor fi propuse pentru a permite oricui, indiferent de nivelul sportiv, să trăiască experienţa unică a Jocurilor Olimpice. Paris 2024 studiază acum împreună cu CIO şi cu federaţiile internaţionale posibilitatea de a deschide şi la alte sporturi probe pentru marele public, în cadrul Jocurilor", se arată într-un comunicat al COJO.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc între 26 iulie şi 11 august 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.