Organizatorii turneului Madrid Open le-au prezentat scuze finalistelor probei de dublu, care nu au avut la ceremonia de după meci posibilitatea de a se adresa publicului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Americanca Jessica Pegula, care a făcut pereche cu Coco Gauff la Madrid, s-a plâns zilele trecute de diferenţa de tratament între bărbaţi şi femei la Madrid Open. Finaliştii de la dublu masculin au putut să mulţumească publicului.

“Faptul că nu le-am dat finalistelor de la dublu şansa de a se adresa publicului la finalul meciului a fost inacceptabil şi le-am cerut scuze direct Victoriei, lui Beatriz, Coco şi Jessica”, a declarat Gerard Tsobanian, CEO al turneului.

Pe Twitter, Azarenka a afirmat că i-a fost greu să-i explice fiului ei Leo de ce nu a putut vorbi la ceremonie.

“Lucrăm intern şi în colaborare cu WTA pentru revizuirea protocolului şi suntem hotărâţi să ne îmbunătăţim procesul. Am făcut o greşeală şi acest lucru nu se va mai întâmpla”, a menţionat Tsobanian.

Gauff şi Pegula au pierdut finala de dublu de la Madrid în faţa echipei Victoria Azarenka/Beatriz Haddad Maia, scor 1-6, 4-6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.