Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21 a României, a anunţat lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru stagiul de pregătire din Spania, programat în perioada 19-26 martie, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista convocărilor preliminare este următoarea: Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Yeovil/Anglia), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Alexandru Paşcanu (Leicester/Anglia), Marco Dulca (Swansea City/Anglia) Andrei Raţiu (Villarreal/Spania) şi Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia).

În acest cantonament, tricolorii au programate şi două jocuri amicale, cu Spania (21 martie) şi cu Danemarca (25 martie).

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la Euro-2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificaţi la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

Danemarca, cel de-al doilea adversar al tricolorilor U21 din stagiul de pregătire din Spania, se află în grupa României din viitoarea campanie de calificare, cea pentru Euro-2021.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino. România face parte din Grupa C, alături de Anglia, Franţa, Croaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.