Clubul OGC Nice, la care antrenor este Adrian Ursea, a anunţat că a strâns peste 30.000 de euro în urma unei acţiuni care a avut ca scop ajutorarea francezilor afectaţi de furtuna Alex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furtuna Alex a lovit în octombrie zonele de frontieră dintre Franţa şi Italia, cauzând inundaţii care au distrus drumuri şi clădiri. Mai multe sate din zona oraşului Nisa au fost afectate puternic.

În noiembrie, OGC Nice a lansat o dublă acţiune de solidaritate, se arată pe site-ul clubului. Astfel, a existat o tombolă cu 24 de tricouri semnate de căpitanul Dante şi purtate de jucători la încălzire, înaintea meciului Slavia Praga – Nice. De asemenea, a fost organizată o licitaţie online în care s-au vândut tricourile de la partida Nice – Rennes. Licitaţia s-a încheiat duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.