UEFA a delegat trei oficiali români la partidele din această perioadă, din preliminariile Campionatului European 2024 şi din cadrul grupelor Woman’s Champions League, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul Liechtenstein – Bosnia-Herţegovina, din grupa J, Aurel Ionescu va fi delegat de joc, iar Darko Ceferin (Slovenia) va superviza brigada de arbitri condusă la centru de către Damian Sylwestrzak (din Polonia). Meciul va avea loc vineri, 13 octombrie, la ora 21:45, la Vaduz, pe Rhein Park Stadion.

O zi mai târziu, Octavian Goga va fi delegat de joc la partida dintre Bulgaria şi Lituania, din grupa G. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 octormbrie, la ora 19:00, la Sofia, pe Stadionul Naţional “Vasil Levski”.

Marţi, la meciul dintre Paris FC (Franţa) şi VfL Wolfsburg (Germania), încheiat la egalitate, 3-3, şi care a contat pentru faza grupelor din cadrul Woman’s Champions League, Roxana Berceanu a fost şi ea delegat de joc, partida diputându-se la Paris, pe Stade Sebastien Charlety.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.