O persoană a fost condamnată la închisoare, după ce a ameninţat că îi va omorî pe copiii lui Michael Schumacher dacă nu va primi un milion de dolari, a anunţat, joi, L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Individul a fost condamnat de Tribunalul din Reutlingen la un an de închisoare, din care nouă luni cu suspendare, a fost amendat cu 4.500 de euro, a fost obligat la îngrijire psihiatrică şi la 50 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Într-un mail trimis soţiei lui Michael Schumacher, bărbatul în vârstă de 25 de ani a cerut un milion de dolari: "Dacă nu voi primi banii până la 31 martie 2016, copiii voştri vor fi morţi. În Formula 4 se întâmplă multe accidente...".

Michael şi Corinna Schumacher au doi copii, Gina-Maria (20 de ani) - campioană la echitaţie şi Mick (18 ani) - care în perioada în care a fost trimis mailul concura în Formula 4.

Poliţia germană a identificat expeditorul mailul, deoarece bărbatul a trecut contul bancar în mesaj.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.