Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat, vineri la inaugurarea sălii de sport din oraşul Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş, în valoare de 10 milioane de lei, că „96 de astfel de construcţii noi, investiţii în infrastructura sportivă, au fost finalizate până în prezent”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, ajută comunităţile locale, cum este cea din Sângeorgiu de Pădure. Ajutăm autorităţile locale din judeţul Mureş şi din întreaga ţară în realizarea visurilor şi a proiectelor lor. 96 de astfel de construcţii noi, investiţii în infrastructura sportivă, au fost finalizate până în prezent. Este de fiecare dată o bucurie şi un prilej când putem sărbători, împreună cu o comunitate locală, o nouă investiţie, un nou succes”, a afirmat Cseke Attila, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Dezvoltării. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.