Novak Djokovici a declarat, marţi, pe marginea unui meci demonstrativ din cadrul Riad Season Tennis Cup, că nu intenţionează să se retragă din activitate, fiind întrebat despre sfârşitul carierei sale. El se inspiră de la fostul star al fotbalului american Tom Brady, care s-a retras la vârsta de 45 de ani, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat cu ocazia meciului demonstrativ de la Riad, câştigătorul a 24 de titluri de Grand Slam a declarat că speră "să îşi continue cariera până la 40 de ani sau chiar mai departe".

El îl dă ca exemplu pe fostul star al fotbalului american Tom Brady, care s-a retras în februarie, la vârsta de 45 de ani. "Tom Brady este un exemplu excelent de campion în sportul său şi o persoană care a avut o carieră şi o longevitate deosebită. El a petrecut mult timp ocupându-se de el însuşi, recuperându-se, asigurându-se că toate aspectele corpului şi ale minţii sale sunt acoperite, astfel încât să poată avea o carieră de succes şi de lungă durată", a explicat numărul 1 mondial.

După un sezon 2023 excepţional, care a inclus trei titluri de Grand Slam, Novak Djokovici priveşte deja spre viitor. "2023 a fost unul dintre cele mai bune sezoane din viaţa mea. De ce să te opreşti când încă joci atât de bine? Aşa că voi continua şi voi lua lucrurile an de an şi voi vedea cât de departe pot ajunge", a conchis el.

Novak Djokovici are în prezent 36 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.