Japonezul Kei Nishikori, locul 7 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 6-2, 6-7 (8), 6-2, 6-7 (8), 7-5, pe francezul Benoit Paire, locul 38 ATP, calificându-se în sferturile de finală ale French Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul s-a oprit duminică, din cazua întunericului, la scorul de 6-2, 6-7 (8), 6-2. Luni, Nishikori a avut mingi de set la 6-5 şi 8-7, în tie-break-ul setului al patrulea, dar francezul a reuşit să trimită întâlnirea în decisiv.

În setul al cincilea, pe o ploaie măruntă, Paire a condus cu 4-2 şi 40-15, apoi a servit pentru meci la 5-3, dar nu a reuşit să pună capăt partidei. Nishikori a avut "sprintul" final şi a câştigat decisivul cu 7-5, după trei ore şi 55 de minute de joc efectiv.

Japonezul va evolua în sferturi cu spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP.

În schimb, sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, a trecut fără probleme în sferturi, luni, cu 6-3, 6-2, 6-2, de germanul Jan-Lenard Struff, locul 45 ATP, după un meci de o oră şi 33 minute.

În turul următor, Djokovici va evolua cu învingătorul dintre germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, şi italianul Fabio Fognini, locul 12 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.