După ce l-a învins duminică pe Grigor Dimitrov cu 6-4, 6-3 în finala turneului Rolex Paris Masters, Novak Djokovici şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului ATP. Acest al 40-lea titlu Masters 1000 i-a permis chiar să-şi mărească avansul faţă de al doilea clasat, Carlos Alcaraz. Sârbul are acum un avans de 2.990 de puncte faţă de spaniol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Holger Rune, care a câştigat turneul anul trecut, dar a fost eliminat de sârb în sferturile de finală anul acesta, a coborât trei locuri. Dar danezul şi-a salvat locul în top 10 (locul 10) în detrimentul lui Hubert Hurkacz. În afară de 'Djoko', marele câştigător al săptămânii a fost Grigor Dimitrov.

Finalist la Paris, bulgarul a urcat trei locuri şi se află pe 14. Respectiv pe locurile 7, 8 şi 9 mondial, Casper Ruud, Alexander Zverev şi Taylor Fritz au profitat de căderea lui Rune şi au urcat un loc. Chilianul Nicolas Jarry a obţinut cea mai bună clasare a sa (locul 19).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.