Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, speră că vaccinarea împotriva coronavirusului nu va deveni obligatorie pentru jucătorii din circuitul ATP, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încă un susţinător al libertăţii de alegere", a declarat el, în timpul unei videoconferinţe, după victoria obţinută, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Belgrad.

Djokovici, care s-a opus vaccinării în trecut, a refuzat să spună ce decizie a luat în această privinţă.

"Voi păstra decizia mea pentru mine, cred că este un lucru privat, intim (...) Nu vreau să fiu etichetat ca unul care este pro sau împotriva vaccinării. Sper că (n.r. - vaccinarea) nu va deveni obligatorie", a adăugat el.

În iunie trecut, Djokovici, în vârstă de 33 de ani, şi alţi câţiva jucători au contractat coronavirusul în timpul turneului de caritate Adria Tour organizat de el la Belgrad şi la Zadar, care s-a încheiat într-un fiasco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.