Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a anunţat că nu va participa la turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells, programat a avea loc între 6 şi 17 octombrie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi pare rău că nu-mi voi vedea fanii la Indian Wells şi că voi juca în deşert, locul meu preferat din circuit. Sper să ne vedem acolo anul viitor", a spus el.

Deşi nu a explicat care sunt cauzele retragerii de la prestigiosul turneu californian, Djokovici este probabil afectat de şansa mare ratată de a face Marele Şlem şi de a bate recordul de "majore" câştigate, pe care îl împarte cu Roger Federer şi Rafael nadal.

El a fost învins, în finala de la US Open, de rusul Daniil Medvedev, după ce câştigase anterior celelalte trei grand slam-uri ale anului.

Tot vara trecută, Djokovici şi-a mai ratat unul dintre obiective, titlul olimpic, după ce a fost eliminat în semifinalele competiţiei de la Tokyo, de germanul Alexander Zverev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.