Tenismenul sârb Novak Djokovici a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebat de Kobe Bryant la interviul de pe teren după meciul de marţi cu Milos Raonic, din sferturile de finală ale Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, m-a inspirat pe mine şi pe mulţi alţi oameni din lume. Am avut marea şansă de a avea o relaţie cu el în ultimii zece ani. Când am avut nevoie de un sfat sau de susţinere, el a fost acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu, este sfâşietor să văd ceea ce s-a întâmplat cu el şi cu fiica lui. Este de necrezut", a declarat Djokovici, intervievat de John McEnroe după ce s-a calificat în semifinale.

Înaintea partidei cu Raonic, Djokovici a intrat pe teren cu o bluză de trening pe care avea inscripţionate literele KB şi numerele 8 şi 24, purtate de Bryant la LA Lakers.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.