Mijlocaşul dinamovist Dan Nistor a declarat, vineri, că se simte penibil că evoluează în play-out, în meciuri fără spectatori, ca în curtea şcolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi, scorul putea fi mult mai mare şi sper să închegăm o echipă încet, încet şi la anul să nu mai avem aceste tribune goale. Eu sunt în continuare dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în acest sezon, dar nu am ce să fac, trebuie să uit cât mai repede şi să merg mai departe. Trebuie să ţinem capul în pământ, să muncim mai mult şi să demonstrăm că (n.r. - nu) merităm să fim aici şi să nu mai jucăm ca în curtea şcolii, cu tribunele goale. Sincer, mă simt penibil (n.r. - că joacă în play-out). Vă spun cu mâna pe inimă că mă simt aşa, dar nu am ce să fac, trebuie împreună cu colegii mei şi cu nea Mircea să mergem mai departe şi să o luăm de la capăt. Sperăm să închegăm o echipă bună pentur anul viitor", a declarat Nistor, la Digi Sport.

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.