Tenismenul Nicolae Frunză, cap de serie numărul 8, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului futures de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frunză l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 26 de minute, pe sovacul Filip Horansky, al patrulea favorit al competiţiei.

În semifinale, Nicolae Frunză îl va întâlni pe spaniolul Carlos Gomez-Herrera, care a trecut, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, după două şi 56 de minute, de Dragoş Dima, cap de serie numărul 2.

În sferturile de finală ale probei de simplu de la Bucureşti mai evoluează şi Petru-Alexandru Luncanu, al şaselea favorit al competiţiei, care îl întâlneşte pe americanul Sam Riffice, jucător venit din calificări.

Perechea Andrei Ştefan Apostol/Nicolae Frunză, cap de serie numărul 3, va juca finala probei de dublu unde va întâlni cuplul belgian Sander Gille/Joran Vliegen, cap de serie numărul unu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.