Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat joi seară, după meciul cu Silkeborg, scor 0-5, că şi-a asumat riscul de a menaja jucători, iar pe finalul partidei chiar s-a gândit că poate nu trebuia să-i lase “pe toţi casă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe nişte greşeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greşeşte. Trebuie să înţelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă aşteptam la mai mult de la ei. Aveau şansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham şi Anderlecht, ştiam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe şanse celor de la Silkeborg şi asta ne-a costat. Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toţi acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticaţi. Atunci când câştigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă”, a spus Dică la Pro TV, potrivit sport.ro.

“Suntem pe ultimul loc după acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea câte puncte vom acumula după următoarele jocuri. Trebuie să-i încurajez, sunt tineri, unii joacă pentru prima oară în Europa. Nu putem să-i distrugem pe jucători, eu sunt genul de antrenor care încurajează jucătorii”, a adăugat tehnicianul.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.