Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, vineri, că australianul Nick Kyrgios nu va participa la competiţia care începe duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii nu au oferit un motiv pentru retragerea jucătorului australian.

Luni, Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou "derapaj", afirmând despre French Open că este un turneu de rahat.

După ce a făcut scandal la turneul de la Roma, pentru care a primit o amendă de 20.000 de euro, Kyrgios a mers la Londra şi a schimbat câteva mingi cu jucătorul britanic Andy Murray. Australianul s-a plimbat prin All England Club, complexul care găzduieşte turneul de la Wimbledon, apoi a postat pe reţele de socializare o înregistrare video, în care compară French Open cu grand slam-ul londonez.

"Ce o să fac azi? O să schimb câteva mingi cu Sir Andy Murray. Cred că este cel mai bun turneu din lume (n.r. - Wimbledon), uitaţi-vă la aceste suprafeţe perfecte de iarbă! Scapă de zgură, omule. Cui îi place zgura e prost. Treaba e că sunt aici şi trebuie să merg la Paris în două zile. French Open este de rahat în comparaţie cu locul ăsta, de rahat, absolut de rahat", a spus el în filmul postat luni.

Kyrgios nu a trecut niciodată de turul al treilea la French Open, în timp ce la Wimblndon a obţinut cel mai bun rezultat la un grand slam, calificarea în sferturile de finală, în 2015, la fel ca la Australian Open, în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.