Fundaşul Dragoş Grigore a încasat al treilea cartonaş galben în această campanie de calificare şi, fiind suspendat, nu va mai face deplasarea în Malta, pentru partida din etapa a IV-a a preliminariilor Campionatului European din 2020, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grigore a încasat un galben în minutul 80 al meciului de vineri, cu Norvegia. El este al doilea jucător la care renunţă selecţionerul Cosmin Contra, după Romario Benzar, învoit în urma unui deces în familia lui.

România a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, vineri, la Oslo, cu Norvegia, în etapa a treia a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. "Tricolorii" au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0, marcând golul egalizator în minutul 90+2. Au marcat: Elyounoussi '56, Odegaard '70 / Keşeru '76, '90+2.

Următorul meci al României va fi, luni, de la ora 21.45, în deplasare, cu Malta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.