Atacantul Neymar a afirmat că se antrenează din greu în Brazilia, pentru a fi pregătit atunci când va fi chemat de oficialii de la PSG în Franţa, pentru reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa, a anunţat oficial, la 30 aprilie, închiderea sezonului 2019/2020 al campionatului, iar echipa PSG, lider în clasament la momentul întreruperii, a devenit campioană, cu zece etape nedisputate din acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neymar este în izolare la vila sa din Brazilia, dar urmează un program de pregătire sub îndrumarea antrenorului său personal, Ricardo Rosa.

"Obiectivul meu este să fiu pregătit când oficialii de la PSG mă vor anunţa că pot reveni. Sunt aici, mă antrenez din greu, cu acelaşi ritm şi aceeaşi frecvenţă ca la club. Antrenamentul este chiar mai greu, deoarece fac mai multe exerciţii pentru a compensa lipsa de joc", a declarat Neymar, conform BBC.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treinando no Brasil há dois meses, Neymar Jr quer estar “pronto” para retorno ao futebol.Preparador físico Ricardo Rosa explica intensa rotina de treinos. . Training in Brazil, Neymar Jr wants to be “ready” for football's return Physical trainer Ricardo Rosa explains an intense training routine. @neymarjr @ricardo.rosa64 #neymar #neymarjr #njr #quarentena #treino #paris #psg

A post shared by Neymar Jr Site (@neymarjrsiteoficial) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.