Atacantantul brazilian Neymar pare să pună capăt speculaţiilor privind un eventual transfer la Real Madrid, el precizând într-un mesaj pe Twitter, că este mândru să poarte noul tricou al echipei PSG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mândru să port noul tricou şi să vă ofer în continuare bucurie", a scris Neymar pe Twitter, sub o fotografie care îl înfăţişează în echipamentul campioanei Franţei pentru sezonul viitor.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acest nou echipament va fi purtat de PSG, sâmbătă, în meciul cu Rennes, de pe Parc des Princes, în penultima etapă a sezonului. După această partidă, jucătorii de la PSG vor primi trofeul pentru câştigarea campionatului, iar Neymar nu va lipsi de la festivitate.

Atacantul brazilian este accidentat şi nu a mai jucat din 25 februarie. El a fost operat, la 3 martie, în Brazilia, la al cincilea metatarsian al piciorului drept. Neymar ar putea să-şi reia pregătirile săptămâna viitoare, dacă examenul medical pe care îl va efectua sâmbătă va fi unul pozitiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.