Neymar a fost nevoit să părăsească mai devreme antrenamentul Braziliei, după ce a resimţit dureri la genunchiul stâng, însă este exclusă o "accidentare gravă", cu trei săptămâni înainte de Copa America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La a treia şedinţă de pregătire de la sosirea sa la complexul Granja Comary din Teresopolis, atacantul de 27 de ani a simţit dureri la genunchi după ce a lovit mingea.

El a reîncercat să reia antrenamentul, dar a simţit din nou dureri şi a părăsit teren şchiopătând, alături de medicul Rodrigo Lasmar.

"Neymar a părăsit antrenamentul din cauza unor probleme la genunchiul stâng. El a făcut un test RMN, fiind exclusă o accidentare gravă. Din cauza durerilor, el va rămâne sub observaţie şi va fi reexaminat şi miercuri", a anunţat federaţia braziliană (CBF), într-un comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.