Ajax Amsterdam a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de AZ Alkmaar, în etapa a XVI-a a campionatului olandez de fotbal Eredivisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Haller '73 / Pavlidis '50, Aboukhlal '83.

AZ Alkmaar a fost adversara echipei CFR Cluj în Liga Europa. Ajax a terminat cu maximum de puncte Grupa C a Ligii Campionilor, din care au mai făcut parte Sporting Lisabona, Borussia Dortmund şi Beşiktaş Istanbul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Într-un alt meci, PSV Eindhoven a câştigat, cu scorul de 2-1, pe terenul formaţiei Nijmegen (Vertessen '80, Carlos Vinicius '90 / Mattsson '8).

După aceste rezultate, Ajax a pierdut locul I în clasament, coborând pe locul 2, cu 36 de puncte, la egalitate cu Feyenoord Rotterdam, de pe locul 3. Noul lider este PSV, cu 37 de puncte.

AZ Alkmaar ocupă locul 8, cu 26 de puncte, Nijmegen este pe locul 12, cu 19 puncte, la egalitate cu Groningen, de pe locul 11.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.