Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a fost ironic sâmbătă seară cu privire la faptul că fanii dinamovişti nu au fost lăsaţi să intre cu vestele pentru coregrafie pe Arena Naţională la meciul cu FC Steaua, el adăugând că i se pare de prost gust şi o lipsă de fair-play.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au vrut să intre cu anumite veste tăioase, contondente, periculoase.... Mi se pare de prost gust, o greşeală, lipsă de fair play. Dacă nu ştii cum să iei o farsă ca atare denotă multă frustrare. Spctacolul şi suporterii pentru fotbal sunt ceea ce face diferenţa între un fotbal sec şi unul cu culoare. Eu mă bucur că suntem pe departe singura galerie cea mai bună şi cel mai organizat club din toate punctele de vedere", a spus Negoiţă la Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă consideră rezultatul de 1-1 echitabil. "A fost un meci frumos, un derbi în adevăratul sens al cuvântului. Rotariu e un jucător care creşte, a dat totul pentru Dinamo, e un mare câştig. Mai avem şi alţi tineri care cresc şi confirm că a meritat răbdarea pe care am avut-o. Mă bucur pentru că Rotariu a marcat şi sunt convins că o să crească. E un jucător valoros şi cu un caracter bun", a adăugat el.

Negoiţă a mai spus că Dinamo vrea să achiziţioneze un atacant, dar "nu chiar orice". "Mi-aş dori să vină acel atacant pe care ni-l dorim, al treilea ca număr, dar atacanţii sunt foarte căutaţi în această perioadă şi e mai complicat", a precizat oficialuln dinamovist.

Echipele Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii I.

Pentru Steaua a marcat De Amorim '17, iar pentru Dinamo a înscris Rotariu '11.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.