Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat, marţi, că Dinamo nu are voie să se împiedice contra formaţiei Concordia Chiajna, el apreciind că speră într-o colaborare cât mai bună cu antrenorul Vasile Miriuţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De joi va fi domnul Miriuţă, sper să ne concentrăm, să luăm cele trei puncte. Nu ar trebui să ne lăsăm afectaţi de nimic, nu avem voie să ne împiedicăm contra Chiajnei. Nu ştiu cum lucrează domnul Miriuţă, sper să colaborăm cât mai bine. Va fi greu cu Chiajna, trebuie să câştigăm. Am auzit că este un antrenor foarte bun, care încearcă o atmosferă bună, sper să vină şi rezultatele", a spus Nedelcearu.

Mijlocaşul portughez Diogo Ferreira Salomao a declarat că speră într-o înţelegere cât mai rapidă cu noul antrenor: "Mereu e complicat cu schimbrile de antrenor, dar încet cu încet ne vom obişnui. Pentru el este un vis împlinit, sperăm să fie totul ok, îmi place de el. Cosmin ne ştia bine, îi mulţumim şi îi dorim mult succes".

Partida Dinamo – Concordia Chiajna, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, va avea loc miercuri, de la ora 21.00.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.