Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat, la Telekom Sport, după înfrângerea cu Concordia Chiajna, că este dispus să-şi piardă locul de titular numai ca Dinamo să câştige şi să ajungă în play-off-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spunându-i-se că Dinamo a pierdut, pe lângă meciul cu Chiajna, şi doi jucători, pe el şi pe Anton, din cauza cartonaşelor galbene primite, Nedelcearu a comentat: "La ce rezultate avem, nu ştiu cât de importanţi suntem noi pentru primul 11, dar sper ca cine intră să dea tot ce are mai bun, să rămână în primul 11 dacă merită şi câştige echipa, pentru că asta e cel mai important."

Internaţionalul de tineret spune că el şi coechipierii săi dau dovadă de lipsă de responsabilitate şi de concentrare prin greşelile de la fazele fixe.

"Trebuie să schimbăm foaia cu totul, pentru că dacă vom continua aşa, nu vom avea nicio şansă la play-off. Trebuie să muncim 24 din 24 dacă e nevoie ca să ne schimbăm. Ştiam câţi jucători au fost la noi, ştiam câtă ambiţie vor avea să demonstreze că ei meritau să rămână aici, noi nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul meciului. Ei şi-au dorit mai mutl ca noi şi au şi reuşit să câştige. Noi, dacă o ţinem aşa în continuare, nu avem nicio şansă... Este normal ca suporterii să ne strige că nu merităm să purtăm acest tricou, când suntem pe locul 7 după 12 etape. E normal, că nu asta e faţa lui Dinamo şi ar trebui să arătăm cu toul altfel. Sunt multe lucruri în neregulă, este inadmisibil să pierzi meciuri din faze fixe, unde ţine de responsabilitate şi de concentrare. Asta dovedeşte că nu suntem concentraţi sută la sută la meciuri", a spus Nedelcearu.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de fosta echipă a lui Vasile Miriuţă, Concordia Chiajna, într-un meci restanţă din etapa a XI-a a Ligii I.

Au marcat Rivaldinho '12 şi Paul Anton '46 pentru gazde, respectiv Paul Batin '30, '83 şi Claudiu Bumba '64 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.