Lionel Hollins (66 ani), antrenor-asistent la Los Angeles Lakers, şi Jeff Bzdelik (67 ani), omologul său de la New Orleans Pelicans, nu au primit acceptul de a intra în mediul protejat de la Orlando, din cauza vârstei lor şi a pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi nu au coronavirus, dar vârsta îi plasează automat în categoria de risc.

De asemenea, în categoria de risc mai intră şi antrenorii Alvin Gentry (65 ani), de la Pelicans, Mike D'Antoni (69 ani) - Houston Rockets, şi Gregg Popovich (71 ani) - San Antonio Spurs.

NBA ar urma să se reia la 30 iulie, cu 22 de echipe care vor disputa jocuri fără spectatori, într-un mediu protejat, la Disney World, Florida. Echipele trebuie să ajungă la Orlando de marţi până joi, pentru cantonament şi jocuri de pregătire, între 9 şi 29 iulie.

Meciurile din sezonul regulat, opt pentru fiecare echipă, vor începe în 30 iulie cu derbiul Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers, precum şi cu întâlnirea Utah Jazz - New Orleans Pelicans. Play-off-ul NBA va începe la 17 august, iar finala se va desfăşura începând cu 30 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.