FRF a anunţat, luni seară, că un membru al stafului medical al naţionalei under 21 a fost testat pozitiv cu coronavirus în cantonamentul de la Buftea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate anterior intrării în cantonament, un membru al staff-ului medical, kinetoterapeut, a fost depistat pozitiv la testarea COVID RT-PCR efectuată azi dimineaţă şi a părăsit cantonamentul în această seară”, se arată pe site-ul federaţiei.

Persoana respectivă este vaccinată, nu are simptomatologie şi a fost negativă în ultimele 10 zile la două testări RT-PCR şi una cu test antigen. Toate aceste teste, precum şi cel de azi, au fost efectuate conform procedurii interne, nefiind solicitate pentru deplasarea în Spania, menţionează FRF.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii ai stafului au primit rezultate negative în urma testării efectuate luni dimineaţă.

Naţionala care pregăteşte participarea la EURO 2023, competiţia U21 pe care România o găzduieşte alături de Georgia, va disputa două jocuri în cantonamentul de la Marbellla:

România U21 – Suedia U20 – Joi, 7 octombrie, ora 21.00;

România U21 – Mexic U21 – Sâmbătă, 9 octombrie, ora 21.00.

Cantonamentul se va desfăşura în perioada 5 – 10 octombrie. Cele două jocuri şi antrenamentele se vor desfăşura în baza sportivă Marbella Football Center.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.