Echipa naţională de tineret a rămas la Munchen pentru că a pierdut aeronava de legătură care trebuia să o aducă la Bucureşti, de la Porto, a declarat, duminică, şeful delegaţiei "tricolorilor mici", Vlad Munteanu. Românii revin din Portugalia, unde au câştigat, vineri, cu 2-1, meciul din preliminariile Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala trebuia să ajungă în România în jurul orei 18.00, dar în aceste condiţii va sosi după miezul nopţii.

"Din cauza companiei aeriene Lufthansa care a avut o întârziere deja de la Munchen spre Porto s-a întârziat plecarea din Portugalia şi nu am putut să ajungem în timp util la poarta de îmbarcare de la Munchen. Am avut doar trei minute între zboruri. În şase ani cât am jucat în Germania nu am avut un minut de întârziere sau pierdut vreun bagaj. Am vorbim cu şeful Lufthansa în România şi la Porto cu agenţia, dar nu a depins decât de turnul operaţional din Munchen, care a decis decolarea aeronavei spre Bucureşti. Din fericire am găsit soluţii, am mâncat aici în aeroport şi apoi am rezervat camere băieţilor la un hotel situat la două minute de terminal, un hotel de cinci stele. La 20.30, au plecat spre terminal. Au lucrat în acest timp, au urmărit viitorul adversar (n.r. - Bosnia-Herţegovina). Nu a fost nimeni la cumpărături la duty-free", a declarat Munteanu, la Telekom Sport.

Luni, echipa va pleca de la Bucureşti la Cosntanţa, unde va efectua antrenamentul oficial.

Marţi, de la ora 19.00, România va juca, la Ovidiu, cu Bosnia-Herţegovina, în preliminariile CE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.