Jucătorii profesionişti danezi sunt în conflict cu federaţia de la Copenhaga, din cauza neînţelegerilor privind contractele de publicitate, astfel că au fost convocaţi pentru meciul amical cu Slovacia şi cel din Liga Naţiunilor cu Ţara Galilor fotbalişti de futsal sau din ligi inferioare. Aceştia a pierdut, miercuri, la Trnava, cu 0-3 (0-2), meciul cu Slovacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul dinamovist Adam Nemec a deschis scorul, în minutul 11, apoi Rusnak, în minutul 37, şi Fogt, în minutul 79, autogol, au stabilt rezultatul.

Nici Age Hareide, nici secundul Jon Dahl Tomasson nu au vrut să stea pe bancă la acest meci, astfel că locul lor a fost luat de al doilea asistent, John Jensen.

Danezii sunt în Grupa a IV-a a Ligii B cu Ţara Galilor şi cu Irlanda şi vor juca primul meci în Liga Naţiunilor, duminică, la Copenhaga, cu naţionala galeză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.