Preşedintele clubului PSG, Nasser al-Khelaifi, a lăsat să se înţeleagă că atacantul brazilian Neymar poate părăsi gruparea franceză dacă nu va dori să dea totul pentru tricoul pe care îl poartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreu jucători gata să dea totul pentru a apăra onoarea tricoului pe care îl poartă şi pentru a se înscrie în proiectul clubului. Cine nu vrea, cine nu înţelege, ne vedem şi vorbim. Sunt, bineînţeles, contracte de respectat, dar prioritară este de azi înainte adeziunea totală la proiectul nostru (...) Nimeni nu l-a obligat să semneze aici. Nimeni nu l-a împins. A venit în totală cunoştinţă de cauză pentru a se înscrie în acest proiect", a declarat omul de afaceri din Qatar, într-un interviu pentru France Football.

În schimb, Kylian Mbappé va rămâne la Paris, a precizat conducătorul clubului: "El doreşte să fie implicat mai mult în proiectul nostru, pentru a creşte cu echipa, aşa promite. Dar i-am explicat că responsabilităţile nu se pun sub semnul întrebării. Trebuie căutate, uneori chiar smulse. Nu aşteptăm, provocăm. Cum este foarte inteligent, sunt sigur că a înţeles. (...) Va fi la PSG anul viitor? Nu sunt sigur sută la sută, sunt două sute la sută. Nu voi lăsa acest jucător <nebun>."

L'Equipe a scris că oficialii grupării Paris Saint-Germain sunt pregătiţi să renunţe la Neymar în cazul în care primesc o ofertă satisfăcătoare pentru atacantul brazilian.

Conducătorii echipei pariziene sunt nemulţumiţi de accidentările repetate ale starului brazilian, dar şi de faptul că acesta a insultat arbitrul după meciul cu Manchester United, a lovit un spectator după finala Cupei Franţei şi este acuzat de viol în Brazilia.

Impresarul lui Neymar, Pini Zahavi, ar fi luat legătura cu FC Barcelona, dar şi cu Real Madrid, pentru un eventual transfer al jucătorului.

Neymar are contract cu PSG până în 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.