Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Nicolo Napoli, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că jucătorii săi sunt de părere că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazia să câştigăm. Băieţii spun că nu a fost penalti, alţii spun că a fost penalti... până la urmă s-a dat. Arbitrul a fluierat penalti. Ce să facem? Am pierdut două puncte. La cum s-a desfăşurat partida, puteam să obţinem cele trei puncte. Cred că da, suntem aici împreună pentur a salva echipa de la retrogradare. Sperăm”, a spus Napoli la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, arbitrat de Istvan Kovacs.

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalti) pentru FCSB.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.