Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, locul I WTA, a anunţat că americanul Jermaine Jenkins va face parte din echipa ei tehnică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jenkins, 34 a de ani, a fost numit recent antrenor naţional pentru tenisul feminin de federaţia americană (USTA). El a fost sparring partner al jucătoarei americane Venus Williams.

Japoneza Naomi Osaka a anunţat, la 12 februarie, că germanul Sascha Bajin nu va mai fi antrenorul ei. Numărul 1 mondial nu a precizat motivele despărţirii.

Osaka şi Bajin lucrau împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open.

De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după a doua victorie la un grand slam, la Australian Open.

La fel ca Jenkins, care a lucrat cu Venus, Sascha Bajin a fost sparring partner al Serenei Williams.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.