Spaniolul Rafael Nadal, lcoul 2 ATP şi cap de serie numărul 2, l-a învins, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-4, pe Mihail Kukuşkin din Kazahstan, locul 77 ATP, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal s-a împus după un meci de două ore şi 23 de minute şi va evolua în manşa următoare cu australianul de 19 ani Alex De Minaur, locul 80 ATP.

Sârbul Novak Djokovici, locul 21 ATP şi cap de serie numărul 12, i-a cedat numai şase ghemuri argentinianului Horacio Zeballos, locul 126 ATP, câştigând cu scorul de 6-1, 6-2, 6-3, în 91 de minute. În faza următoare, fostul ldier ATP va da piept cu britanicul Kyle Edmund, locul 17 ATP şi cap de serie numărul 21, sau cu americanul Bradley Klahn, locul 168 ATP, venit din calificări.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Elveţianul Stan Wawrinka, locul 224 ATP, dar fost numărul 3 mondial, a fost învins, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, 7-6 (6), de italianul Thomas Fabbiano, locul 133 ATP, venit din calificări, după un meci de două ore şi 40 de minute.

Surpriza zilei pe tabloul masculin a fost eliminarea favoritului numărul 3, croatul Marin Cilici, locul 5 ATP, finalist al ediţiei trecute.

Cilici a fost învins de argentinianul Guido Pella, locul 82 ATP, cu scorul de 3-6, 1-6, 6-4, 7-6 (3), 7-5, după un meci început miercuri şi întrerupt după primele două seturi, câştigate de sportivul croat, şi la 4-3 pentru Pella, în setul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.