Spaniolul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a anunţat, joi, că nu va participa la turneul de la Dubai, care se va desfăşura în perioada 14-20 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mulţumesc DDF Tennis pentru invitaţia wild card care mi-a fost trimisă. Ne-am gândit serios la participare, dar nu cred că sunt pregătit să joc. Mulţumerc din nou pentru invitaţie şi succes în organizarea turneului. Şi îi mulţumesc în mod special directorului turneului, Salah Talak, pentru că sunt conştient de eforturile sale de a asigura primirea fără probleme la Dubai în perioada acestei pandemiii fără precedent şi în aceste vremuri dificile”, a notat Nadal pe Twitter.

 Următorul turneu la care este înscris Rafael Nadal este Mastersul 1000 de la Miami, programat în perioada 24 martie – 4 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.