Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Adrian Mutu, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, că jucătorii săi trebuie să încerce mai mult în ofensivă şi că formaţia sa s-a bătut singură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O primă repriză bună, în care ne-am apărat bine şi am încercat şi să construim. După cartonaşul roşu practic s-a rupt jocul. Trebuie să fim mult mai concreţi. Băieţii trebuie să încerce mai mult pe faza de atac. Practic ne-am bătut singuri. Au fost greşeli neforţate”, a spus Mutu la posturile care transmit Liga 1.

El a menţionat că nu intenţionează să renunţe la funcţie: “Nu ţin de niciun scaun, rămâne la latitudinea conducerii ce va face. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist zi de zi. Nu îmi dau demisia că nu am de ce. Cred că lucrurile se pot îndrepta”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85.

În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.