Andy Murray a obţinut, marţi, primul său succes la un turneu ATP după operaţia la şold suferită în ianuarie. Britanicul, acum pe locul 413 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-3, 6-7 (6), 6-1, pe americanul Tennys Sandgren, locul 69 ATP, în primul tur al turneului de la Zhuhai, de 250 de puncte. Meciul a durat două ore şi 41 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-un fel, este una dintre cele mai mai victorii avute. Sunt fericit că am obţinut acest succes şi sper că voi putea continua", a declarat Murray, referindu-se la suferinţa îndurată pentru a ajunge din nou să câştige în circuit.

Fostul lider ATP va evolua în manşa a doua cu australianul Alex De Minaur, locul 31 ATP.

În august, jucătorul scoţian a mai jucat cu Tennys Sandgren, dar a fost învins de acesta, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, în primul tur la Winston-Salem, un alt turneu de 250 de puncte.

În urmă cu o lună, Murray a mai câştigat două meciuri de simplu după operaţia la şold suferită la finalul lunii ianuarie, dar acestea au fost la turneul challenger de la Mallorca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.