Spaniola Garbine Muguruza a declarat, miercuri, că adversara sa din semifinalele Australian Open, Simona Halep, este o jucătoare foarte puternică şi a avut un joc consistent în ultimii ani, astfel că meciul cu ea va fi dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o jucătoare foarte puternică, a avut un joc consistent în ultimii ani. Va fi un meci dificil. Aşa este indiferent când joci cu top 5. Este o semifinală, bineînţeles că mă aştept ca ea să joace la cel mai bun nivel al său”, a spus Muguruza.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, va juca joi dimineaţă în semifinalele Australian Open, cu spaniola Garbine Muguruza, numărul 32 mondial. Meciul Halep – Muguruza va fi al treilea de pe terenul Rod Laver şi va începe nu înainte de ora 06.30.

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de cinci ori, iar spaniola conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei, pe zgură. Halep s-a impus în optimi, la Stuttgart, în 2015, scor 3-6, 6-1, 6-3, şi în semifinale la Roland Garros, în 2018, scor 6-1, 6-4, aceasta fiind ultima lor întâlnire. Muguruza a câştigat meciul din finala turneului de la Cincinnati, din 2017, scor cu 6-1, 6-0, în Cupa Federaţiei, în 2015, la Galaţi, scor 6-4, 6-3 şi în 2014, la Wuhan, în turul I, scor 2-6, 6-2, 6-3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.