Marele Premiu de Formula 1 al Turciei se va desfăşura fără spectatori, în urma unei decizii a guvernului, luată după creşterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul eforturilor de combatere a epidemiei de coronavirus şi în conformitate cu recomandarea Comitetului Provincial pentru Pandemie din Istanbul, Marele Premiu Turciei F1 va avea loc fără spectatori", se arată într-un comunicat al autorităţilor locale din Istanbul.

Interesul fanilor pentru participarea la Marele Premiu al Turciei a fost ridicat, peste 40.000 de bilete fiind vândute în câteva ore de la începerea comercializării acestora. Organizatorii chiar se aşteptau la o asistenţă de până al 100.000 de spectatori la cursă, însă evoluţia pandemiei le-a stricat planurile.

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei revine în calendarul Formulei 1 după o pauză de nouă ani. Fără un contract pe o perioadă mai lungă şi doar ca o soluţie în această perioadă de criză pentru a completa un sezon grav afectat de pandemia de coronavirs, care a dus la anularea multor grand prix-uri, cursa de la Istanbul va avea o singură ediţie, la 15 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.