Tehnicianul Jose Mourinho a fost prezentat, marţi, la Manchester United, el afirmând că se află acolo unde şi-a dorit să fie şi că îşi doreşte să câştige totul. Portughezul consideră că nu mai are nimic de dovedit nimănui şi a anunţat că vrea patru jucători la United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt unde mi-am dorit să fiu. Cred că este un job pe care oricine l-ar vrea şi nu mulţi au şansa de a-l avea", a menţionat Mourinho.

Mourinho, care i-a succedat lui Louis van Gaal, a afirmat că şi-a dorit patru jucători şi a reuşit să achiziţioneze trei. Zlatan Ibrahimovici şi Eric Bailly sunt deja la club şi Borussia Dortmund a acceptat o ofertă şi pentru Henrik Mkhitarian. "Până nu-i avem pe toţi patru, muncim din greu. Al treilea jucător va fi oficializat curând", a adăugat portughezul.

Întrebat dacă vrea să dovedească ceva după ce a fost demis la al doilea mandat la Chelsea, el a răspuns: "Sunt unii manageri care nu au câştigat titluri de zece ani. Alţii niciodată. Ultimul titlu câştigat de mine a fost acum un an. Dacă eu am ceva de dovedit, imaginaţi-vă alţii. Acesta este feeling-ul meu. Simt că doar mie mai am să-mi dovedesc ceva. Nu voi putea lucra fără să nu am succes. Aşa e felul meu".

"Vreau totul. Vreau să câştig meciuri, vreau să joc bine, nu vreau să primesc goluri. Vreau ca fanii să fie alături de noi. Sigur, nu vom reuşi să obţinem tot, dar ne dorim", a mai spus Mourinho.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a fost numit oficial, la 27 mai, în funcţia de antrenor principal al echipei Manchester United. Mourinho a semnat un contract pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.