Antrenorul Jose Mourinho s-a plâns de faptul că oficialii clubului Manchester United nu i-au adus niciun jucător în această vară. El a făcut o listă cu cinci jucători pe care i-ar dori, din care s-ar mulţumi cu doi, chiar cu unul, dar dacă nu va primi niciunul, va lucra cu cei pe care îi are la dispoziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş vrea să am doi jucători în plus, deşi nu mă gândesc că o să-i am. Poate o să primesc unul dacă e posibil. Am înaintat o listă cu cinci jucători conducerii clubului şi sper să primim măcar unul. Dacă nu va fi posibil, o să continuăm să luptăm, să muncim şi să credem în cei pe care îi avem", a declarat Mourinho, potrivit Marca.

Manchester United nu a impresionat în meciurile amicale disputate în această vară, ultimul rezultat fiind o înfrângere, cu 1-4, în faţa formaţiei FC Liverpool, la International Champions Cup din SUA. Mourinho nu are tot lotul la dispoziţie, unii dintre jucători fiind încă în vacanţă după Cupa Mondială.

În ceea ce priveşte transferurile, conducerea clubului i-a transmis antrenorului portughez că trebuie să vândă jucători, pentru a primi alţi fotbalişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.