Motociclistul britanic Daniel Hegarty, în vârstă de 31 de ani, de la echipa Top Gun Honda, a decedat, sâmbătă, după ce s-a izbit de zidul de protecţie, în turul al şaselea al Macau Grand Prix, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul a decedat în drum spre spital. Marele Premiu de la Macao nu a mai fost reluat, iar nord-irlandezul Glenn Irwin a fost declarat învingător. La festivitate de premiere, nu au fost intonate imnurile şi nici desfăcute sticle de şampanie.

Marele Premiu de la Macaio este un evenemiment mixt, de automobilism şi motociclism, organiazat anual din 1954. Cursele moto au avut loc prima dată în 1967.

Hegarty era la a doua participare, după ce anul trecut s-a clasat pe locul 16.

Şi în calificările cursei auto FIA GT World Cup a avut loc un accident. O coliziune în lanţ s-a produs pe circuitul stradal din Macao (China), peste 15 maşini fiind implicate în acest accident. Din fericire, nicun pilot nu a fost rănit.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.