Piloţii echipei Mercedes, campioana mondială en titre, Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas, au înregistrat cei mai buni timpi în prima şedinţă de antrenamente din sezonul 2020, care a avut loc, vineri, pe circuitul de la Spielberg, în Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sextuplul campion mondial a înregistrat cel mai bun timp pe turul de circuit, un minut, patru secunde şi 816 miimi, iar coechipierul său finalandez, 1:05.172.

Olandezul Max Verstappen de la Red Bull Honda a fost cronometrat cu 1:05.418, al treilea timp, în timp ce piloţii Ferrari au avut timpi modeşti, 1:05.924 - Charles Leclerc, locul 10 şi 1:06.077 - Sebastian Vettel, locul 12.

A doua sesiune de antrenamente va avea loc tot vineri, de la ora 16.00. 

Calificările sunt programate sâmbtă, de la ora 16.00, iar Marele Premiu al Austrei, prima etapă a sezonului, se va desfăşura duminică, de la ora 16.00.

Campionatul Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă la 15 martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.