Fundaşul Cosmin Moţi a declarat, miercuri seară, că victoria cu Lituania este meritată, el sperând să poată evolua şi în meciul amical al României cu Spania, programat, duminică, pe Cluj Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că per total victoria este meritată. Stanciu a intrat foarte bine, a marcat golul victoriei, l-am felicitat. Eu mi-şa dori să joc fiecare meci, dar avem un antrenor care decide, sper să joc şi contra Spaniei. Dar important este să obţinem un rezultat bun, mai puţin important este cine joacă", a declarat Moţi la TVR.

El a afirmat că jucătorii sunt puţin îngrijoraţi după evenimentele de la Bruxelles, dar speră ca la Campionatul European din Franţa "să fie linişte".

"Publicul a fost ok, ne-a susţinut, nu ne-au huiduit, înjurat, au fost ok. Sperăm să fie mai multă lume la Cluj şi să ne încurajeze", a conchis Moţi.

Reprezentativa României a învins, miercuri seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Lituaniei, într-un meci amical disputat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în care Nicolae Stanciu a înscris în primul său meci la echipa naţională.

Stanciu a înscris în minutul 65, cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Naţionala României are programat următorul meci, duminică, la ora 21.45, la Cluj-Napoca, în compania selecţionatei Spaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.