Căpitanul jucător al României, Monica Niculescu, a declarat, vineri seară, că speră ca "tricolorele" să o scoată la capăt, sâmbătă, când mai au trei meciuri cu Italia, în întâlnirea din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost o zi dificilă. Fetele şi-au dorit foarte mult, e 0-2, mai avem o şansă şi ne dorim ca mâine să o scoatem la capăt. Au fost şi probleme fizice, au contat. Am suferit amândouă, eu şi Miki, am fost aproape, putea fi un meci pentru noi, putea fi 1-1, e greu să recuperăm. A fost un moment greu (când a plâns Buzărnescu la final - n.r.)”, a declarat Niculescu.

Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a fost învinsă în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 7-6 (7/5), de Martina Trevisan (99 WTA), în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, iar scorul întâlnirii dintre România şi Italia a devenit 0-2.

Meciul a durat trei ore şi 7 minute.

În primul meci, Irina Bara (132 WTA) a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), scor 6-1, 6-4.

Sâmbătă se joacă meciurile:

Irina Bara (132 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA)

Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA)

Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse - Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.