UEFA a anunţat, vineri, că la tragerile la sorţi ale turului trei preliminar din Liga Campionilor şi Liga Europa, programate la ora 13.00, respectiv la 14.00, la Nyon, se vor ţine momente de reculegere în memoria victimelor masacrului de la Nisa, soldat cu aproape o sută de morţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"UEFA este şocată şi profund întristată de atacul terorist care a avut loc ieri la Nisa. Am vrea să ne exprimăm solidaritatea cu poporul francez şi să transmitem sincere condoleanţe familiilor victimelor", se arată pe site-ul forului continental.

UEFA a menţionat că se vor ţine momente de reculegere şi înaintea meciurilor care se vor disputa vineri în cadrul Campionatului European under 19. În plus, fotbaliştii vor purta banderole negre.

Un camion condus de un franco-tunisian a intrat joi seară în mulţimea strânsă la Nisa pentru a vedea focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Cel puţin 84 de persoane au murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.