Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ion Moldovan, a declarat, luni seară, că şi el şi Ionuţ Popa, tehnicieni trecuţi de 60 de ani, au demonstrat că pot prelua formaţii care obţin şi rezultate. El consideră că victoria Concordiei cu ACS Poli a fost decisă de măiestria lui Claudiu Bumba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm foarte mult pentru aceasă victorie, este meritul echipei, acest meci confirmă că nu am greşit crezând în valoarea lor. Timişoara a pus mare presiune pe noi, jucătorii lor sunt foarte buni, însă măiestria lui Claudiu Bumba a anunţat cine va fi câştigătoarea în această seară.  Încercăm să disecăm fiecare adversar încât să nu lăsăm nicio hibă în jocul nostru. Mă bucur că am câştigat acest meci, şi eu ca şi Ionuţ Popa, noi de vârsta asta, nu vreau să spun care, am reuşit să preluăm echipe care au şi rezultate", a declarat Moldovan la Digisport.

Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli, are 64 de ani, iar Ion Moldovan are 63 de ani.

Formaţia Concordia Chiajna a obţinut a patra victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XIV-a.

Golurile au fost marcat de Claudiu Bumba, în minutele 28 şi 80 şi Paul Batin, în minutul 83.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.